Ascot Hotel & Spa

ascottAscot Hotel & Spa er et tradisjonelt og lekkert firestjerners hotell, som ligger så sentralt i den danske storbyen København som mulig. Hotellet har lang tradisjon og har en klassisk innredning som for mange alene vil være en grunn til overnatting akkurat her. Hotellet kan du bestille på blant annet http://www.ascot-hotel.dk/, eller http://www.hotellkobenhavn.no, Expedia, eller Agoda.

Hotellet er bygget rundt et av de eldste spasentrene i byen, og med sin spesielle arkitektur vil det føles som du befinner deg i et helt annet land enn Danmark. Totalt huset bygget 194 hotellrom, og over det dobbelte med sengeplasser. Alle rommene har blitt redesignet for å matche det tradisjonelle spaet, slik at Ascot Hotel & Spa tilbyr en autentisk og fullverdig opplevelse for sine overnattende gjester.

Rommene man kan bestille varierer fra vanlige enkeltrom, til «superior» dobbeltrom med det lille ekstra. Det finnes også suiter og rom for storfamilien, med hele fem sengeplasser. Ta kontakt med betjeningen og de vil tilrettelegge rommet etter ditt behov, men alle rommene er utstyrt med flatskjerm, telefon og tilgang til trådløst internett.

Seks dedikerte konferanserom

Hvis man reiser til København i forretningssammenheng, så kan Ascot Hotel & Spa være et utmerket sted for bedriften din å holde kurs eller konferanser. Hotellet har hele seks dedikerte konferanserom, der det største har kapasitet til opptil 24 personer samtidig. Alle rommene er utstyrt med alt av moderne teknologi, og betjeningen kan diske opp med enklere servering, inkludert frokost og lunsj.

Alle overnattende kan kjøpe seg tilgang til det ærverdige Mirage Spa. Her finnes det egne avslappingsområder, i tillegg til boblebad og lignende. Ulike massasjebehandlinger kan bestilles mot et tillegg. Overnattende har også tilgang til hotellets egne treningsanlegg, som har det meste av utstyr man kan forvente av et moderne treningssenter. Du kan gå rett til spaet fra ditt eget hotellrom, kun iført morgenkåpe.

Sentral beliggenhet

Beliggenheten er meget sentral for turister i København. Ascot Hotel & Spa ligger nemlig midt i sentrum av byen, slik at man kan nå de fleste severdigheter og turistattraksjoner med bare et par minutters gange. Flyplassen befinner seg bare en kjøretur på omtrent 15 minutter unna, eller enda kortere med toget. Det kan også være greit med en leiebil i København, vi anbefaler da leiebilguiden.no eller leiebilflyplass.no. De nærmeste naboene til hotellet består av både restauranter, kjøpesentre, tivoli og kinoer, så her er det ikke mangel på aktiviteter.

Mer om København

Visit Copenhagen

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s