Richmond Hotel

Front RichmondSkal du reise til København, og ønsker å bo så sentralt som mulig med flere titalls attraksjoner og aktiviteter i umiddelbar nærhet? Da burde du absolutt vurdere et opphold på Richmond Hotel. Det sentralliggende hotellet holder høy standard, og befinner seg i den mest livlige delen av den danske hovedstaden. Hotellet kan bestilles på flere portaler inkludert hotellets egen hjemmeside: http://www.profilhotels.dk/richmondhotel/, men også sammenligninsportaler som www.hotellkobenhavn.no og http://www.venere.com/no/hotell/koebenhavn/richmond-hotel/

Richmond Hotel er et forholdsvis lite hotell, som har 127 rom til sine gjester. Alle rommene er utstyrt med moderne utstyr som flatskjerm (on-demand), hårføner, aircondition og lignende, samtidig som tråløst internett er gratis for alle hotellets gjester. Rommene holder forholdsvis enkel standard, og dette er ikke noe designerhotell for deg som vil ha den helt unike opplevelsen. Derimot får man mye for pengene med et opphold her, med service i verdensklasse.

Attraktiv beliggenhet

Beliggenheten er også attraktiv for unge par eller familier som ønsker å se den livlige delen av København. I umiddelbar nærhet ligger nemlig utestedene på rekke og rad, og spesielle designerbutikker og etablerte kjeder ligger vegg i vegg langs kvartalene. For deg som kommer reisende med fly, vil du også sette pris på at lufthavnen utenfor København kun befinner seg noen korte kilometer unna.

Dette vil også forretningsreisende sette pris på, ettersom tog- eller bilturen fra Kastrup til hotellet kun tar drøye kvarteret. Richmond Hotel tilrettelegger for konferanser og kurs for bedrifter, i et dedikert møtelokale som kan romme alt fra 2 til hele 120 personer. Disse rommene kan også brukes til å arrangere selskaper, som bryllup eller andre fester.

Egen restaurant

Richmond Hotel har en egen restaurant som er behjelpelige med å lage egne menyer til bedrifter eller selskaper. For andre retter så tilbyr de et variert utvalg av mat, men det er ofte buffeer som er i fokus. Hoteller har også en egen bar som har alle rettigheter, og kan være et fint sted å avslutte kvelden på, enten man er på firma- eller kjærlighetstur.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s